1163 Budapest, Könyvtár u. 26.
1163 Budapest, Mátészalka u. 18.

+36 1 403-0498
+36 1 403-6064

manoda.ovoda@gamesz16.hu

A XVI. kerület kertvárosi övezetében található intézményünk mindkét épülete, könnyen megközelíthető, csendes utcákban.

Alkalmazotti közösségünk minden tagja hivatásának tekinti munkáját, szeretetteljes, vidám környezetet biztosítunk óvodásainknak.

Nyolc csoportban várjuk a gyerekeket, ahol életkoruknak és egyéni fejlettségüknek megfelelően, sokféle tevékenység felkínálásával zajlik a mindennapi nevelő-, oktatómunka.

Törekszünk arra, hogy a ránk bízott gyermekek a lehető legtöbb időt töltsék a szabadban, sok mozgással, mozgásos játékkal.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek megismerjék, megszeressék, óvják környezetük élővilágát. Óvodánkban ezért alakult a „Zöldítő” munkaközösség, melynek célja, hogy segítse a gyerekek környezettudatos gondolkodásának kialakítását valamint, felhívja a felnőttek figyelmét a környezet védelmével kapcsolatos felelősségteljes magatartásra.

A járvány idején alakult „Média Manó” munkaközösségünk elsődleges célja a karantén időszakban online-ovi működtetésével a családok segítése. Feladatköre folyamatosan alakul: jelenleg a tehetséges gyermekek felkutatásával, a tehetség ápolásával, valamint a közösségi média működtetésével foglalkozik.

Fontosnak tartjuk a családok bevonását mindennapjainkba. Hagyományainkban több olyan esemény is szerepel, amelyekre hívjuk és várjuk a családokat.

Minden évben megrendezésre kerülő „Óvodaváró családi napjainkra” szeretettel várjuk a „Manodás” és a leendő „Manodás” családokat!